103853.jpg

Tällainen määrä tarttui lankoja mukaani poiketessani paikallisessa. Alpakat ja eskimo olivat puoleen hintaan, joten hamstrasin pussit täyteen melkein jokaista väriä mitä löytyi. Ostokseni tekivät vähän reilun satasen ( kääks! ), mutta tuo lankatavarahan on paljon arvokkaampaa, eikö olekin?

Evita-lankaa ostin boleroon, jonka ohje löytyy viimeisimmästä Modasta. Ohjeessa suositeltiin Samosta, mutta samoksen pinta ei jotenkin miellytä minua joten valitsin evitan tilalle. Magiclinen Anchorista olisi tarkoitus virkata Modan lippalakkibaskeri. Alpakat ja eskimo päätyvät tod.näk joululahjoiksi. Tosin tuo vaaleanpunainen alpakka on varattu itselleni huivia, lapasia ja baskeria varten.

Keskeneräiset työni edistyvät hitaasti mutta varmasti. Tein välillä välipalaksi taas pitsibaskerin, mutta yritän nyt saada valkoisen pitsineuleen valmiiksi ennen uuden työn aloittamista. Sille neuleelle nimittäin olisi jo käyttöä kovastikin. Saatan tosin yhdet ( tai parit ) villavaippahousut valmistaa tässä välillä, mutta sehän ei oikeastaan hidasta muiden töiden edistymistä, eihän?