107126.jpg

Mikähän lie hamsteri minuun on iskenyt, kun taas piti kassit täyttää langoilla. Mutku tuota Butterflytä ei enää mistään juuri saa, niin pitihän ne hyllyt sitten tyhjentää. Ei ne edes mitenkään kauhean edullisia olleet ( 3,30 € / kerä ), mutta minä rakastan neuloa tuota lankaa, niin kyllä sille aina käyttöä löytyy. Lisäksi ostin tarjouksesta Novitan Suvi-lankaa ( 1,50 € / kerä ) kesäneuleita ja virkkauksia varten.

Tämä kevät on ollut poikkeuksellinen minulle noiden mielivärien suhteen: vuosikausia jyränneet liilat ja purppurat ovat joutuneet antamaan tietä vaalean vihreälle. Yht´äkkiä kevättalvella iski sellainen "pakko-saada-vihreää" -kausi, ja vieläkin silmää miellyttää tuo väri. Nyt sitten onkin suunnitelmissa vihreää toppia ja virkattua laukkua.

Nyt kun sillä silmällä tuolla kaupungillakin katselee, niin virkattuja ja neulottuja vaatteita sekä asusteita näkyy tosi paljon. Esim. Espritin mallistossa on aivan ihania virkattuja jakkuja, toppeja ja neuleita. Noista neuleista kyllä osataan sitten hintaakin pyytää, mutta superkauniita ovat. Sitten on kyllä noita edullisempiakin neuleita: eilenkin ostin itselleni vaaleanvihreästä mohairista tehdyn bolerojakun, jonka hinta oli 5,90 €! Eihän tuohon hintaan saa edes materiaaleja kun itse tekee! Minulla ei ole kyllä tapana vertailla ostettuja ja itsetehtyjä vaatteita, sillä käsityö on aina arvokkaampi kuin koneella valmistettu ja minulle käsityöt ovat parhainta mahdollista terapiaa. Mutta ei siis voi sillä verukkeella ostella lankoja ja neuloa, että se edullisempaa olisi kuin kaupasta ostettu :-)